Mercedes Magic

Alder:26 år. Højde:173 cm.
Vægt:52 kg. Brystmål: G-skål.

Tilbuder: Alle blide og behalige former. Dansk i alle stillinger. Erotisk masage. Gensidig fransk. Dyb fransk. Gagging. Slavepige. Lettere avancerede lege. Oliespansk. Ægte spansk. Avancerede oplevelser i særklasse. Golden-Shower. Fodsex.
Speciale i Deep troat, Gagging og oliespansk.
Mercedes modtager kun skandinaviske gentlemen.
Mit speciale: kæresteoplevelser, dyb fransk, gagging
, oliespansk, sorte kys til mig samt golden shower til dig.

Galleri

Billeder November 2018.

Hej Gentlemen! Mit navn er Mercedes Magic - Jeg er brunette med lange mørke lokker og er en super frækøøeksklusiv og elegant babe på 26 år 100% Dansk.
Har store faste bryster Str. G-skål de er super bløde og strutter frækt,store flotte fyldige og ægte suttelæber, Jeg elsker at Dirty-talk med dig når vi leger, og jeg vil sutter din pik som du aldrig har prøvet det.
Min veltrænede og smidige krop vejer 52 kg og mine lange stænger gør mig 173cm høj. Jeg har selvfølgelig altid en lækker glatbarberet mis, som er klar til dig.
Et møde med mig vil være en oplevelse du aldrig glemmer. Mine store krystalblå øjne, mit frække smil og hvide tænder vil få din mund til at løbe i vand og du vil få lyst til mere end et møde med mig. Du vil altid blive mødt af en velduftende pivfræk pige, da jeg altid har lækkert lingeri og frække stiletter på.
Glæder mig til at forkæle dig. Mercedes modtager kun skandinavisle gentlemen.