Maja

Alder:26 år. Højde:170 cm.
Vægt:58 kg. Brystmål: E-skål.

Tilbyder: Alt blidt, dildoshow, dirty talk og rollespil. Ægte spansk, uforglemmelig fransk og nyder at være din frække blide slavetøs. Maja tænder på at være sammen med mere end en fyr så er du med på en 3-kant er hun våd og villig ;)
Maja modtager gentlemen og frække handkatte fra 25 år og op.

Galleri

Velkommen til denne smukke blondine prinsesse.
Maja har flirtende grønne øjne og røde læber der altid er smilende. Majas krop er fitnesstrænet, super velplejet, silkeblød og dejlig solgylden. Hun måler 170 cm og vejer blot 58 kg. Hun har de dejligste store struttende E-skåls bryster som kun venter på, at du kommer forbi og forkæler dem med dine hænder og tunge. Majas talje er smal og fører dig videre ned til hendes frække numseballer, der elsker at blive nusset. Imellem hendes lange velformede ben finder du en super uartig, stram og glatbarberet ungpigemis, der får din puls helt op på max.

  
Maja er en meget let antændelig pige, der er vild med blid, intens og hed sex. Hun elsker at forføre dig med frække fantasifulde sengekantsoplevelser. Maja er ikke bange for at føre sig frem, i og udenfor sengen. 

Her kan du læse hvad Maja siger om sig selv;
Jeg er god til at bruge min tunge de rigtige steder, og du vil sikkert  opleve en rigtig fræk ridetur i diverse stillinger. Jeg kan godt lide at eksperimentere og har mange drønuartige drømme, som jeg gerne vil udleve sammen med dig.