Emma

Alder:43 år. Højde:170 cm.
Vægt:67 kg. Brystmål: Ægte G-skål.

Tilbyder: Jeg tilbyder frække engleblide erotiske lege, kærestesex og pirrende dominans til velplejede gentlemen og flabede drengerøve. Pirringsbondage, golden shower, blid slavepige, dirty talk, græsk til dig, græsk til mig - med forbehold. Altid med god tid, ægte varme, smil og latter.
Jeg er ?sygeplejerske af profession og optræder gerne i hvid kittel eller rød lak uniform.
?
Specielle ønsker er velkomne.

 

Kunne du tænke dig at lade dig forføre med frække kæresteoplevelser, af en smuk, varm, lattermild, stilfuld og voksen blondinelady?

Jeg hedder Emma, en 43 årig lækker dansk blondinefrækkert med ægte krammelystne G-skålsbryster, slank tajle, dejlige bløde lår og vidunderlig vrikkende hjerteformet græskindbydende strutnumse. Jeg er velplejet, IKKE ryger med lange røde negle.
Jeg er let at tale med og bestrider en intelligens der også kan pirre dit intellekt. Taler både dansk og engelsk Jeg har et smukt ansigt, frækt smil , de blødeste læber og et lækkert glimt i mine forførende blå øjne. Du møder mig altid velplejet, velduftende og iklædt lækre blonder, hofteholder, strømper og stiletter eller lak/læder og lårlange støvler. Min mis er 100% glatbarberet, saftig og velsmagende.

Lad mig være din “kæreste”, din frække sekretær, nysgerrige sygeplejerske eller lige hvad du tænder på.