Carolina

Alder:24 år. Højde:166 cm.
Vægt:59 kg. Brystmål:Ægte J-skål.

Tilbyder: Alt blidt, ægte kys, lettere avanceret. Speciale: deep throat, superfransk, luksus oliespansk, modtager sorte kys. Frække ønsker og forslag imødekommes.
Carolina modtager skandinaviske gentleman.

Galleri

Carolina er en drønuartig Dansk/Spansk nymfe. Hun er den søde pige, men bag hendes søde og imødekommende udstråling findes en varmblodig og villig latina elskerinde. Hendes intense frække øjne vil med garanti vække frække fantasier i dig.

Carolina har en fantastisk figur med former på de rette steder. Hun er sensuel, kærlig og varmblodig. Carolina er pigen med en stor appetit på fræk sex og du vil med garanti opleve hende kælen, forførende og berøringsvenlig.

Carolinas krop er fræk og yderst velskabt. Hun har perfekte ægte  J-skåls bryster, der er legesyge og og hun kan lide at du giver dem opmærksomhed. Carolinas mis er velduftende og  velplejet.
Hun er en super dejlig, varm og villig pige, der elsker at hygge, kæle og forkæle.
Carolina er smilende, imødekommende og du vil ikke være i tvivl om at hun elsker at udfolde sig på lagnerne.

Her kan du læse hvad Carolina siger om sig selv:

Hej frække! Jeg hedder Carolina og er intet mindre end en lækker blanding af en dansk far og en spansk mor som jeg har arvet mit smukke ydre og mit spanske temperament fra.
Til hverdag færdes jeg på de bonede gulve og i fritiden er jeg en ustyrlig glædespige af lyst og ikke af nød. Jeg elsker at klæde mig ud i frække lingerier, men det bedste er klart at blive klædt af ( også med øjnene ). Jeg er med på lidt af hvert og jeg ser frem til dit frække besøg.

XxXx Carolina